Eksponering Real Madrid straffer Bell

Ifølge rapporter er Bell mistænkt for at foregive at være i Real Madrid. Han har ikke trænet normalt i klubben i næsten en måned. Men at vende tilbage til det walisiske hold lever og sparker. Der er ingen tegn på skade. Billige Fodboldtrøjer Real Madrid straffer muligvis Bell for forseelse og forkert adfærd.

Avisen påpegede, at Bell’s holdning åbenlyst er en foragt for Real Madrid. Dette er uforeneligt med klubbkulturen og reglerne i Real Madrid Club. I henhold til klubbens regler kan Real Madrid straffe Bell. Årsagen er, at hans holdning ikke er korrekt. Derudover ifølge en konvention fra La Liga-embedsmanden og spillerforbundet, Du kan også pålægge Bell en sanktion.

Real Madrid kan betragte Bells opførsel som en negativ afslutning. Bidrog ikke til Real Madrid, Og hans præstation i det walisiske hold beviste, at hans krop ikke er noget problem. Dette er et alvorligt holdningsproblem. Tøj Real Madrid kan pålægge spillerne sanktioner.

Manchester Uniteds præstation er stærk og får tillid

Europa League, Manchester United slo Beograds geriljaer 3-0 hjemme. Efter kampen blev Billige Fodboldtrøjer Manchester United Solskjær interviewet. Han synes, at Manchester United spillede meget godt. Holdet bliver bedre, Jeg er tilfreds med resultaterne af konkurrencen.

Der er også to gruppekampe i Europa League. Jeg håber, at vi kan være det første hold i gruppen. Men vores tidsplan er også meget tæt. Vi mødes Aston Villa, Manchester City og Tottenham på række. Så måske vil vi gøre noget rotation i det spil.

Høstens mål og selvtillid er meget vigtige for Manchester United. Søndagens spil er virkelig vigtig for Tøj Manchester United. Fordi Manchester United stadig håber at være i stand til at dræbe top fire i Premier League.

Fordi de ikke har Messi

I fravær af Messi, Guardiola har ikke været i stand til at vinde Champions League igen. Og Billige Fodboldtrøjer Barcelona havde ikke Guardiola, Jeg fik kun 1 Champions League-titel.

Jeg har aldrig sagt, at dette er den eneste måde at spille på. Jeg har sagt i utallige interviews, Jeg er ikke dum. Hvis jeg taber spillet, Jeg vil aktivt foretage ændringer, jeg vil vinde.

For den banebrydende indsats for at lade Messi sparke den falske nummer ni, Guardiola sagde: Ingen spiller vil ikke overveje forsvar, Men du skal undervise i overensstemmelse med din evne. Da Barcelona scorede godt, Det er Fodboldtrøjer Børn Messi, der sparker den falske nummer ni. Senere prøvede jeg det i Bayern, Men ingen spiller kan passere tre spillere i træk og score. Så vi er nødt til at finde andre muligheder.

Manchester Citys stærke mand kan være stærkere

I Champions League-gruppefasen Billige Fodboldtrøjer Manchester City slå Atlanta 5-1 Efter kampen accepterede Guardiola fra Manchester City et interview med reporteren. Apropos nogle synspunkter på spillet.

For Sterling, der gjorde fem mål i dette spil, Guardiola sagde: Alle priser vil blive givet til Sterling. Hans fysiske kondition er stor, og hans krop er ekstremt stærk. Hans genfødsel er utrolig, han er en ekstraordinær spiller.

På spørgsmålet, om Fodboldtrøjer Børn Manchester City Sterling kunne gå videre, Guardiola, Manchester City, sagde: Det hele afhænger af ham. Hans beslutsomhed, Jeg tror, han har det, Han er ivrig efter at blive stærkere.

Dricht tilpasser sig stadig til Juventus

Dricht blev medlem af Billige Fodboldtrøjer Juventus i sommer. Men hans præstation i den nye sæson er ikke strålende. Da Drecht blev interviewet, Indrøm, at hans præstation i Juventus ikke er tilfredsstillende, Men ikke ængstelig.

Dricht sagde: I Ajax, Jeg føler, at jeg er uovervindelig. Det er lidt anderledes nu. Men jeg synes, dette er normalt, Fordi alt er helt nyt for mig. Jeg gør fremskridt, jeg er ikke bekymret.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke spillede så godt, som jeg troede. Jeg kan bare fortsætte med at arbejde, Gør mit bedste, Forsøger at lære af Fodboldtrøjer Børn Juventus ‘holdkammerater, Dette er den vigtigste ting, Jeg tror, at alt vil gå fint, Denne sæson vil være positiv i Juventus.

Messi er villig til at fornye sig med Barcelona

I et interview Messi antydede, at han gerne ville tale med Barcelona om at forny sin kontrakt. Hvis klubben vil forlade mig, Så er jeg meget glad. Min idé er at blive her hele tiden. Dette har altid været tilfældet, Det er stadig det samme nu, intet har ændret sig.

Tidligere sagde nogle medier det Barcelona har allerede talt med Messi om fornyelse af kontrakten. Men Messi sagde, at han ikke vidste, Jeg fik ikke de relevante oplysninger. Det sagde han også Det er ikke noget problem for klubben og Jorge at nå en aftale om fornyelse. Messis ord er meget målte. Alt i alt Han har aftalt at fornye kontrakten med Barcelona-klubben.

Medierne påpegede det imidlertid Efter at Messi lovede at blive i Barcelona i mange år, Dette er alle mindre problemer. Efter at Messi udtrykte sine tanker offentligt, Nu vil Barcelona forvandle sine ideer til virkelighed.

Liverpool vil fokusere på sig selv

Ifølge rapporter, Liverpool Van Dyck understregede i et interview, Liverpool bør stadig fokusere på sig selv, I stedet for at være opmærksom på point-kløften med Manchester City.

Indtil videre har vi scoret, Der har altid været plads til forbedringer i vores konkurrence. Jeg synes, vi skal fokusere vores opmærksomhed på spillet foran os. Vær ikke opmærksom på os og andre modstandere, Herunder pointforskellen mellem Manchester City. Der vil være meget intensive skemaer i december og januar. Alt kan ske.

Når vi taler om utilsigtet tab af Manchester City, Van Dyck fortsatte: Selvfølgelig forventede jeg ikke, at Manchester City ville tabe. Jeg tror, at alle måske tror det Dette spil vil være meget vanskeligt for Manchester City. Men Manchester City vil bestemt rebound. Og nu vil jeg kun være opmærksom på det hollandske holds spil.